COVID-19
Comunicat Oficial

Benvolgudes famílies,

En primer lloc, desitgem que estigueu tots bé de salut malgrat les circumstàncies actuals.

Al nostre correu electrònic que us vam enviar el passat 12 de març –quan el Departament d’Educació va prendre la decisió de tancar tots els centres fins al 27 de març– ja vam preveure la recuperació de les classes anul·lades tan bon punt es normalitzés la situació.

Aquesta continua sent la nostra intenció, tot i que la pròrroga de l’estat d’alarma fins l’11 d’abril i la incertesa de la durada total del confinament fan que, de moment, no poguem prendre cap decisió en ferm. En qualsevol cas, no tingueu cap dubte que intentarem fer-ho de la millor manera possible.

Degut a la llei de protecció de dades no us podem oferir classes virtuals (Skype, videotrucades, Zoom…) 

Per a la vostra tranquil·litat, us comuniquem que no girarem cap rebut bancari fins que no reiniciem les classes i que quan ho fem serà de manera proporcional.

Us mantindrem informats de qualsevol novetat per correu electrònic i recordeu sempre podeu consultar el nostre web on penjarem totes les actualitzacions.

En cas que us hagueu de posar en contacte amb nosaltres, com que el centre estarà tancat fins a nou avís, podeu fer servir el formulari de la web.

Us mantindrem informats de qualsevol novetat.
Agraïm la vostra comprensió i esperem retrobar-vos ben aviat.

Cordialment,

Isabel Pugès

Titulacions Oficials

Exàmens de Cambridge a Gavà