El Centre

El Centre d’Idiomes Isabel Pugès es dedica als serveis lingüístics des de l’any 1969. Ens avalen l’experiència i el reconeixement de prestigioses institucions d’ensenyament.

L’any 1.982 se’ns nomena Institut Français de Gavà, i el 1.988 el nostre centre esdevé membre del Comitè pel Baix Llobregat ES.396 de la University of Cambridge.

Any rere any hem augmentat l’oferta de cursos i llengües i hem adequat la capacitat i recursos de les nostres instal·lacions per adaptar-nos a les necessitats de persones i institucions.

El nostre objectiu és millorar contínuament la qualitat, tant humana com professional, del nostre centre. Més de 40 anys d’experiència ens han convertit en un referent en el món de l’ensenyament d’idiomes.

Els Alumnes

El nostre objectiu és que els alumnes puguin comunicar-se en un altre idioma amb fluidesa i bona pronunciació, i que adquireixin la confiança d’utilitzar l’idioma d’una forma efectiva en els seus estudis, treballs o viatges.

Al Centre d’idiomes Isabel Pugès oferim cursos en grups reduïts, d’entre 4 a 12 persones, per tal de poder garantir la participació constant dels alumnes i una atenció personalitzada. Els grups petits i homogènis ens permeten oferir un tracte adaptat a les necessitats de cada alumne i ens ajuden a crear una atmosfera familiar.

Realitzem un seguiment constant dels alumnes per tal d’avaluar correctament la progressió en l’aprenentatge. El·laborem informes acadèmics trimestrals i oferim la opció d’obtenir certificats oficials.

El Professorat

Comptem amb un equip docent de professors nadius i titulats, acuradament seleccionats tant per la seva formació i experiència acadèmica com per les seves habilitats de comunicació i ensenyança.

La nostra finalitat és oferir la major qualitat i eficàcia en l’ensenyança d’idiomes.

Titulacions Oficials

Exàmens de Cambridge a Gavà